تكرار/ نصيرزاده: قضاوت قهرماني قابل قبول بود
خبرگزاري فارس: كارشناس داوري فوتبال قضاوت محسن قهرماني در ديدار استقلال و سايپا را قابل قبول توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هوشنگ نصيرزاده در گفت و گويي اظهار داشت: محسن قهرماني در تمامي صحنه ها به غير از يك مورد، قضاوت خوبي داشت. البته فشار رواني تماشاگران در ورزشگاه بسيار بود؛ اما با نظر آنها درباره عملكرد داوري موافق نيستم.
وي در مورد صحنه پنالتي در دقيقه 67 روي اميد روانخواه عنوان كرد: اين مورد را پنالتي مي دانم. مدافع سايپا در اين صحنه، مهاجم استقلال را متوقف كرد.
نصيرزاده درباره صحنه برخورد ترائوره و برهاني، گفت: اين مورد پنالتي نبود. برهاني قبل از تكل مدافع، عقب افتاده و روي زمين افتاده بود. البته پس از آن هم توره توپ را زد و موردي نبود.
كارشناس داوري فوتبال اظهار داشت: در يك صحنه توپ در محوطه جريمه برخوردي با جلال حسيني داشت كه به درستي پنالتي اعلام نشد.
وي اعلام پنالتي داور روي خسرو حيدري براي استقلال را صحيح دانست.
هوشنگ نصيرزاده درباره واكنش هاي امير قلعه نويي اعلام كرد: اين اعتراض ها موضوع خاصي نيست. به نظر مي رسد صحنه خاصي نبود و واكنش هاي طبيعي كنار زمين به شمار مي رود.
وي در يك ارزيابي كلي، عملكرد محسن قهرماني در ديدار استقلال تهران و سايپا را كه با تساوي يك بر يك در ورزشگاه آزادي به پايان رسيد، قابل قبول توصيف كرد.
تكذيب مذاكره استقلال با بوناچيچ و زاكه روني
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال مذاكره با مربيان خارجي را تكذيب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اميررضا واعظ آشتياني شب گذشته و پس از پايان بازي استقلال و سايپا با خبرنگاران رسانه هاي گروهي مقابل درب غربي ورزشگاه آزادي گفت و گو كرد.
مديرعامل استقلال در اين جلسه سرپايي به سوالات مختلف خبرنگاران پاسخ داد. وي در مورد شايعه حضور لوكا بوناچيچ در استقلال اظهار داشت: هيچ مذاكره اي با اين مربي انجام نداده است.
واعظ آشتياني مذاكره با زاكه روني مربي سرشناس ايتاليايي را هم تكذيب كرد.
گل خوردن استقلال در ثانيههاي آخر تقصير فدراسيون فوتبال نيست
عزيز محمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد اينكه هواداران استقلال، فدراسيون را متهم به تباني كرده اند اظهار داشت: اين حرف هاي بي ربطي است كه بيان مي شود. آيا كسي مي تواند اين موضوع را اثبات كند؟ اگر استقلال در 20 ثانيه پاياني مسابقه گل مي خورد فدراسيون فوتبال مقصر است؟
وي ادامه داد: فصل گذشته هم ادعا مي كردند فدراسيون حامي پرسپوليس است. آيا اين مسئله صحت داشت؟
ما بايد كار خودمان را انجام دهيم. ما بايد ظرفيت داشته باشيم و در برد و باخت ها ظرفيت خود را بالا ببريم.
محمدي در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه سرمربي تيم ملي تاكيد كرد: در اين زمينه ناظر مسابقه گزارش خود را به كميته انضباطي ارائه خواهد كرد و اتفاقات رخ داده در اين ديدار در كميته انضباطي بررسي خواهد شد. البته وقتي آدم در سطح بالا كار مي كند بايد منتظر چنين رخدادهايي هم باشد.
گفتني است در ديدار استقلال و سايپا كه روز گذشته برگزار شد هواداران استقلال با شعارهايشان بارها فدراسيون فوتبال را به جانبداري از فوتبال اصفهان و تيم ذوب آهن متهم كردند.
غياثيان: با شكست استقلال در ليگ برتر ميمانيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: در هفته پاياني ليگ برتر استقلال تهران را مي بريم و در ليگ برتر مي مانيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كاظم غياثيان پس از برد يك بر صفر مقابل مقاومت سپاسي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سرد و خستهكنندهاي بود. اگر پيام قرار است به اين شكل بازي كند همان بهتر است كه به ليگ دسته پائينتر سقوط كنند.
غياثيان ادامه داد: در خصوص داوري حرفي نميزنم چون كارشناس داوري نيستم.
وي در خصوص بازي مقابل استقلال تهران در هفته پاياني ليگ گفت: استقلاليها مطمئن باشند به آنها اجازه نميدهيم كه راحت قهرمان شوند. در مقابل آنها كه تيمي پرمهره هستند تمام توان خود را به كار ميگيريم تا يك روز سخت و شكستي تلخ را براي استقلال رقم بزنيم و در ليگ برتر بمانيم.
ديدار پيام و استقلال 6 ارديبهشت برگزار مي شود.
به نظر من بمیریم بهتر از اینه که سرمربی پیام این حرف های توهین آمیز رو بزنه. به خیال خودش ... :whistle::whistle::whistle:
فرياد تباني هواداران استقلال و شعار عليه فدراسيون فوتبال
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و سايپا با حاشيه هايي همراه بود.
به گزارش خبرگزاري فارس حاشيه هاي اين ديدار كه روز گذشته در ورزشگاه آزادي برگزار شد و با نتيجه يك بر يك خاتمه يافت به شرح زير است:
* محمد مايلي كهن كه به دليل محروميت نميتوانست روي نيمكت سايپا بنشيند بلافاصله پس از ورود به ورزشگاه به جايگاه ويژه رفت.
* حدود 45 هزار هوادار استقلالي در ورزشگاه حضور داشتند.
* امير قلعه نويي در حين طي كردن پلههاي تونل ورزشگاه با عزيز محمدي به خوش و بش پرداخت.
* بازيكنان استقلال با در دست داشتن عكس هوادار مرحوم تيم خود كه پس از ديدار استقلال مقابل الاتحاد به دليل ايست قلبي درگذشته بود، وارد ميدان شدند.
* سيد جلال حسيني، كيانوش رحمتي و ابراهيم صادقي به سمت نيمكت استقلال رفته و از جمع آبيپوشان نيز خسرو حيدري، سياوش اكبرپور و مهدي اميرآبادي به سمت نيمكت سايپا رفتند.
* در نيمه اول امير قلعه نويي در يكي از صحنه ها به شدت از دست برهاني عصباني شد و در همان لحظه به عباسفرد دستور داد از روي نيمكت بلند شود و خودش را گرم كند.
* باشگاه سايپا تنها باشگاهي است كه در ورزشگاه آزادي حتي يك تماشاگر هم ندارد و برخلاف روال سالهاي گذشته اين باشگاه هيچ تماشاگري را با خود به ورزشگاه نياورده است. بيش از اين باشگاه سايپا در ديدار مهم شماري از كاركنان شركت خود را به عنوان تماشاگر به ورزشگاه آزادي ميآورد.
* واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال در جايگاه ويژه نشسته بود. اين درحالي است كه علي انصاري عضو ديگر هيات استقلال نيز به ورزشگاه آمده بود اما او در كنار واعظ آشتياني نبود.
*هواداران استقلال عليه پرسپوليس شعار سر دادند.
*هواداران استقلال با سر دادن شعارهايي تيم هاي ذوب آهن و ملوان را به تباني متهم كردند. پس از اينكه ذوب آهن گل دوم را به ثمر رساند تماشاگران استقلال با سر دادن شعارهايي تيم هاي ذوب آهن و ملوان را به تباني متهم كردند. آنها همچنين با سر دادن شعارهايي فدراسيون فوتبال را به همكاري با ذوب آهن متهم كردند.
* امير قلعه نويي در دقيقه 58 كه محسن قهرماني به جانواريو كارت زرد نشان داد به اين تصميم معترض شد. وي در 2 صحنه ديگر نيز معتقد بود داور بايد پنالتي مي گرفت و به همين دليل در كنار زمين حركات عجيبي انجام مي داد.
* حميد سجادي مديرعامل سايپا و محمد مايليكهن بين دو نيمه به رختكن اين تيم رفتند.
* تماشاگران استقلال به شدت عليه محسن قهرماني؛ داور مسابقه و مسعود عنايت رئيس كميته داوران شعار دادند.
* امير قلعه نويي پس از پايان مسابقه به رختكن رفت و بعد از دقايقي با تشويق هواداران كه خواهان بازگشت وي به زمين چمن بودند و ميخواستند با او ديدار كنند به زمين بازگشت و براي هواداراني كه پس از پايان مسابقه ورزشگاه را ترك نكرده بودند دست تكان داد. هواداران استقلال حتي30 دقيقه پس از پايان مسابقه ورزشگاه را ترك نكردند و براي استقلال و حمايت از امير قلعه نويي شعار ميدادند. آنها ميگفتند استقلال را بدون قلعه نويي نميخواهيم.
* پس از پايان سوت مسابقه شماري از هواداران تعدادي از صندليهاي ورزشگاه را شكستند.
* طرفداران استقلال با شعارهايشان مدعي بودند كه قهرماني ليگ برتر امسال با تباني مشخص ميشود.
مايلي كهن: كار تاكتيك خاصي از استقلال نديدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: به يك غير از مورد كار تاكتيكي خاصي از استقلال نديدم.
به گزارش خبرگزاري فارس محمد مايلي كهن پس از تساوي يك بر يك برابر استقلال در نشست خبري اظهار داشت: خبرنگاران را همكاران خودم ميدانم زيرا فوتبال يك زنجيره است كه همه در آن فعاليت ميكنند و براي لذت بردن از اين ورزش كار مي كنند اما متاسفانه در كشور من اين گونه نيست. مربي بازيكن يك حلقه داور يك حلقه.
وي ادامه داد: متاسفم كه دوست داريم حريفان تيمهاي محبوب دست و پايشان بسته باشد و تيم محبوبمان هرچقدر دوست داشت به آن تيم گل بزند. مهم نيست كه تيمها شرافتمندانه كار كنند و هر كس توانش بالاتر بود برنده شود.
مايلي كهن تصريح كرد: بازي چلسي و ليورپول در ليگ قهرمانان اروپا 8 گل داشت و همه از آن لذت بردند. تماشاگر ناب، داور ناب، زمين ناب، خبرنگاران ناب و بازي كه به خوبي برگزار شد. هرچند تلويزيون ما فقط بخشي از حاشيههاي آن را پخش كرد. البته من در خانه همسايه نبودم كه از تلويزيون آنها مسابقه را ببينم بلكه تلويزيون نشان داد كه پس از شكست ليورپول اين بازيكنان ليورپول بودند كه بازيكنان چلسي را در آغوش ميگرفتند و به آنها تبريك مي گفتند. اين در حالي بود كه ليورپول با حذف از گردونه مسابقات ميليونها دلار ضرر كرد.
اين مربي يادآور شد: در آنجا شرط بنديهاي وحشتناك صورت ميگيرد اما بايد بگويم درود بر شرفشان. تماشاگران تيم بازنده نيز دست ميزدند و اينگونه نبود كه اول به عابدزاده چيزي بگويند بعد به مايلي كهن. (اشاره مايلي كهن به ناسزاهايي بود كه تماشاگران استقلال در حين بازي عليه او سر دادند.)
مايلي كهن در پاسخ خبرنگاري كه گفت شما از سيستمي صحبت ميكنيد كه همه چيز آن سر جايش است؛ عنوان كرد: من با حرف شما مخالفتي ندارم اما شما جانبدارانه صحبت ميكنيد. من نسبت به تمام سرمربيان تيم ملي كه آمدند و رفتند حقم بيشتر بوده است. در تيم ملي جوانان و فوتسال سرمربي بودهام و 20 سال هم در پرسپوليس حضور داشتهام. با اين حال نميگويم من پسر پيغمبر هستم و شما بد هستيد. ميگويم من هم عيب دارم. شايد در خلوت خودم بيش از 500 عيب داشته باشم. همه عيب دارند. اما گناه من مايلي كهن چيست كه بايد فحش بخورم.
سرمربي تيم ملي در مورد اينكه ظاهرا جرياني در كار است تا به مايلي كهن ناسزا گفته شود اظهار داشت: من به مسايل خوشبين هستم. آنهايي كه با من دانشجو بودند؛ ميدانند كه چه اخلاقي دارم و به من گفتند تصويري كه از شما ساخته شده برخلاف شخصيت واقعيتان است. براي آنكه محسن رسولي آن حركت ناشايست را انجام داد خودم را وسط انداختم. من بازيكنان زيادي را به فوتبال معرفي كردهام. خداداد عزيزي، بهنام ابوالقاسم پور، پژمان جمشيدي، عباس آقايي و ...
مايلي كهن ادامه داد: با اين حال اين چيزها برايم مهم نيست. من به همسرم گفتم؛ دو سه ماه مرا رها كند زيرا به تنها كسي كه زورم ميرسد همسرم است. دوستان همه جا به من زور ميگويند. من به او گفتم اگر در اين مدت روز بود و من ميگفتم شب است، تحمل كند.
وي تصريح كرد: در همين تيم استقلال چند بازيكن از تيم ما حضور دارند. اشكان نامداري، حسين كاظمي و مهدي اميرآبادي بازيكناني بودند كه از تيم ما رشد كردند. گناه من اين است كه حق كسي را نميخورم.
مايلي كهن درباره اينكه او صحبت از فوتبال پاك كرده اما در ديدار با استقلال اهواز و پيام مشهد بازيكنان اصلي خود را به ميدان نفرستاده؛ گفت: آيا براي اولين بار من چنين صحبتي كردهام؟ در فوتبال ما مسايل ديگري وجود دارد كه به آن خواهيد رسيد. همين جام حذفي سال گذشته مسايلي دارد اما برخي از شما جانبدارانه صحبت ميكنيد. من نميگويم فقط خبرنگاران مشكل دارند. برخي از مربيان هم به بازيكن خود به زور آمپول ميزنند متاسفانه اين مسايل در داوران هم هست اما به محمد مايلي كهن هر وصلهاي بچسبد؛ چنين وصلهاي (تباني) نميچسبد.
وي يادآور شد: در بازيهاي گذشته چند بازيكن مصدوم داشتم. امين منوچهري كه در اين بازي براي 15دقيقه به ميدان آمد 2 ماه مصدوم بود. علو ترائوره پايش شكسته بود. رضا محمودي دستش شكسته بود. مجيد ايوبي مينيسك پايش پاره شده بود. عباس آقايي بعد از 7 ماه دوري از ميادين آپانديسش را عمل كرد. با اين حال هر تيمي بايد كار خودش را بكند. چرا نميگوييد كه من امروز شيخ ويسي را در درون دروازه گذاشته ام و ابراهيم ميرزاپور نبود.
سرمربي تيم سايپا در مورد مسايل فني اين ديدار خاطرنشان كرد: از استقلال شناخت داشتيم و ميدانستيم تي اگر مهرههايش را مهار كنيم به بازي هوايي روي ميآورد. استقلال امروز فقط يك موقعيت خوب داشت كه سياوش اكبرپور آن را به بيرون زد و در ساير دقايق بازي كار تاكتيكي از اين تيم نديدم. ما كاري كرديم كه استقلال رو به توپهاي بلند بياورد و ما براي مقابله با اين روش جلال حسيني، كاظم برجلو و شيخ ويسي را داشتيم.
مايلي كهن ادامه داد: بازيساز استقلال جانواريو است. به بازيكنانمان گفتيم كه او را مهار كنند. با اين حال معتقدم سايپا امروز خوب بازي نكرد. اگر ما خوب بازي ميكرديم بايد برنده ميشديم. برخي از بازيكنان ما در اندازه خودشان نبودند.
سرمربي سايپا در مورد اينكه استقلال شايسته قهرماني است يا ذوب آهن گفت: من نميتوانم به اين سئوال پاسخ بدهم.
وي در مورد نحوه قضاوت داور گفت: هفته گذشته داور بازي ما با ابومسلم آنطور كه كارشناسان گفتند در اخراج كعبي اشتباه كرد و پنالتي براي تيم ما گرفته نشد. من هم بر آن شدم پيرامون داوري حرف نزدم و الان هم صحبتي نميكنم.
مايلي كهن در مورد اظهارات ايوبي يكي از مسئولان سازمان بازرسي مبني بر اينكه او نميتواند دو شغله باشد تاكيد كرد: ايوبي را نميشناسم و به تيم ملي هم مامور نشدهام. من مرخصي استحقاقي از سازمان تربيت بدني طلبكارم و از آن استفاده ميكنم و وقتي تمام شد مرخصي بدون حقوق ميگيرم. قراردادم هم با سايپا 18 ماهه است.
مايلي كهن در مورد ارتباط تلفني با نادر فريادشيران اظهار داشت: ما با هم همكاريم و من نقطه نظرات خود را در حين بازي به او اطلاع ميدادم.
وي در مورد دستيارانش در تيم ملي گفت: بايد مطالعه كنيم. اكنون با خيليها صحبت كرديم اما تا زماني كه نهايي نشود اعلام نمي كنيم.
قلعهنويي: محكوم به شكست امصلال هستيم
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در نشست خبري كه امروز در هتل المپيك برگزار شد در خصوص ديدار فرداي مقابل ام صلال اظهار داشت: با توجه به اينكه در دور رفت مسابقات نتايج خوبي نگرفتهايم و فقط توانسته ايم از 3 بازي يك امتياز كسب كنيم ضمن احترام به كادر فني و بازيكنان ام صلال محكوم به شكست اين تيم هستيم.
سرمربي استقلال عنوان كرد: قصد داريم در بازي فردا چه از لحاظ نمايش و چه از لحاظ تفاضل گل از حريف خود پيش باشيم و به همين دليل به هواداران تيمم قول ميدهم شاهد يك بازي هجومي از استقلال خواهند بود.
وي تصريح كرد: به شكست 8 بر 2 نماينده قطر در ليگ اين كشور توجهي نداريم و تمام تمركزمان را براي اين گذاشتهايم كه حريف خود را شكست دهيم.
قلعه نويي در خصوص انتظار هواداران استقلال از اين تيم گفت: بازيكنان استقلال چه از نظر فني و چه از نظر انگيزشي براي اين مسابقه توجيه شدهاند و حتي در ديدارهاي قبلي كه در ليگ برتر انجام داديم يك فوتبال مدرن تاكتيكي را به نمايش گذاشتيم اما متاسفانه در دقايق آخر به تساوي رضايت داديم.
قلعه نويي در مورد اينكه بازي فردا يك ديدار ملي براي استقلال و ايران خواهد بود خاطرنشان كرد: مي دانيم كه وقتي در ليگ قهرمانان آسيا حضور پيدا ميكنيم نماينده كشور ايران هستيم. به همين دليل به بازيكنانم گفتهام كه اگر بازي را ببريم مي توانيم به جدول مسابقات بازگشته و با روحيه خوب براي ديدار مقابل الاتحاد آماده شويم.
سرمربي استقلال در خصوص اينكه چه برنامهاي براي ديدار فردا دارد، گفت: فوتبال يك نوع شطرنج است و بازيكنان بايد براي بردن تمركز لازم را داشته باشند و براي هر دقيقه از بازي بايد برنامه خاصي داشته باشيم. فكر ميكنم اگر بخواهيم انتحاري بازي كنيم تمركز خود را از دست داده و نمي توانيم به هدف خود برسيم. اما در هر صورت فقط و فقط به كسب 3 امتياز اين ديدار خانگي فكر كرده و با توجه به اينكه پشتوانه جمعيت را در اختيار داريم براي گرفتن 3 امتياز وارد زمين خواهيم شد
استقلال و صبا به انتقام ميانديشند
به گزارش خبرگزاري فارس، در آغاز ديدارهاي دور برگشت اين پيكارها استقلال تهران پس از آنكه در سه بازي دور رفت، تنها يك امتياز كسب كرد، فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادي ميزبان ام صلال قطر خواهد بود. شاگردان امير قلعه نويي كه به واسطه شرايط موجود خود را با انتقادات مواجه مي بينند، مي كوشند تا به هر سه امتياز اين ديدار خانگي برسند. اين ديدار ساعت 16 برگزار مي شود.
استقلال در بازي رفت كه در دوحه انجام گرفت، با نتيجه يك بر صفر مغلوب حريف شد.
در ديداري ديگر صباي قم در تاشكند ميهمان پاختاكور است. شاگردان فيروز كريمي در بازي رفت، با نتيجه 2 بر صفر مغلوب شدند. به اين خاطر همچون استقلال، مردان كريمي در پي انتقامگيري و كسب امتياز است. صبا در صورتي كه نتواند 3 امتياز را بگيرد تا حدود زيادي اميد صعود را از دست خواهد داد. اين مسابقه ساعت 17 به وقت ايران برگزار خواهد شد.
برنامه كامل مسابقات فردا به اين شرح است:
**گروه اول:
پاختاكور ازبكستان - صبا
الاهلي امارات - الهلال عربستان
*جدول گروه:
1-پاختاكور ازبكستان 7 امتياز
2-الهلال عربستان 5 امتياز
3-صبا 2 امتياز
4-الاهلي امارات يك امتياز
**گروه سوم:
استقلال - امصلال قطر
الاتحاد عربستان - الجزيره امارات
*جدول گروه:
1-الاتحاد عربستان 7 امتياز
2-ام صلال قطر 6 امتياز
3-الجزيره امارات 2 امتياز
4-استقلال يك امتياز
**گروه پنجم:
نيوكاسل استراليا - ناگويا ژاپن
گوان چين - اولسان كره جنوبي
*جدول گروه:
1-ناگويا 5 امتياز
2-گوان4امتياز
3-نيوكاسل4 امتياز
4-اولسان 3 امتياز
**گروه هفتم
سوونكره جنوبي - شانگهاي چين
كاشيما آنتلرز ژاپن - نيروي هوايي سنگاپور
*جدول گروه:
1-سوون6 امتياز
2-كاشيما6امتياز
3-شانگهاي 6 امتياز
4-نيروي هوايي بدون امتياز
قرباني: اميدوارم اتفاقات روز آخر به نفع استقلال رقم بخورد
به گزارش خبرگزاري فارس، پيروز قرباني در حاشيه امروز استقلال پيرامون ديدار روز چهارشنبه مقابل امصلال گفت: بايد حريف را شكست دهيم تا به صعود اميدوار شويم. خيال هواداران راحت باشد. ما در بازي روز چهارشنبه دل آنها را شاد خواهيم كرد.
وي در خصوص شانس قهرماني استقلال در ليگ برتر گفت: در دوره اول مسابقات ليگ تا روز آخر شانس قهرماني داشتيم اما در آن روز پرسپوليس با يك برد و استقلال با يك باخت همه چيز را عوض كردند و در نهايت اين حريف ما بود كه به قهرماني رسيد. اميدوارم اتفاقات روز آخر به نفع استقلال تمام شود و عكس اتفاقات دوره اول رخ دهد.
قرباني در خصوص صنعتي بودن دو تيم فولاد و ذوب آهن و شايعه تباني اين دو تيم تاكيد كرد: واقعا اين بحث خندهدار است . من احساس ميكنم اگر قهرمان نشويم حتما حكمتي دركار بوده است.
وي در خصوص اينكه استقلال چقدر مسابقات جام حذفي را جدي ميگيرد گفت:براي ما جامها تفاوتي ندارد و در همه مسابقات با تمام قوا ظاهر ميشويم.
پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال قهرمان>>
چرا اینطوری می کنن اینا خدااااااااااااااااااااااا ااا بازی که باید 4 تا گل داشت رو مساوی کردن یکی این چهارچوب رو یاد بده به این استقلالی ها :1. (28):
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
پیام مشهد 1 - 1 استقلال
نقل قول:
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
پیام مشهد 1 - 1 استقلال
چرا هذیون میگی برادر من ؟!!! :1. (27):
استقلال بزرگ قهرمان شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قهرمااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ساسان کجایی ؟ معین کجایی ؟ آهای آبیا کجایید ؟ ناسلامتی قهرمانی استقلاله ...
ديديد گفتم ذوب شخصيت نداره؟ :1. (38):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]